Effektivitet og omtanke

Personale

Mangler du tid til personalesagerne? Har du mange opgaver? Er der meget bøvl?
Jeg sikrer dig, at du får et overblik over dine opgaver og ikke mindst en optimering af opgaveløsningen. Med min erfaring inden for HR og ledelse, tilbyder jeg en skræddersyet løsning, der matcher netop din virksomheds behov og kultur.

Implementering af APV, MUS-samtaler, overenskomster, lønforhandlinger mm. er opgaver, som jeg kan være behjælpelig med. Jeg forstår vigtigheden af at holde sig opdateret med de nyeste trends og lovgivninger inden for HR, hvilket sikrer, at din virksomhed ikke blot overholder loven, men også fremstår som en attraktiv arbejdsplads.

Har du brug for hjælp til at håndtere personalemæssige udfordringer og tage de svære samtaler, så har jeg mange års erfaring. Min tilgang er altid baseret på ordentlighed og respekt, hvilket skaber en konstruktiv dialog og løsninger, der gavner både medarbejder og virksomhed. Jeg kan også stå for pre- /onboarding og afskedigelser, hvor jeg sikrer en professionel proces for alle parter.

Mange uoverensstemmelser kan forebygges ved at lytte til problemerne og få udarbejdet en personalehåndbog, som skaber klarhed over rammer og vilkår i ansættelsen. En klar og veldefineret personalehåndbog er ikke blot et juridisk dokument, men også et værdifuldt værktøj i dagligdagen, der styrker forståelsen og samarbejdet på arbejdspladsen.

Skal du afholde personalemøder med svære informationer om for eksempel organisationsændringer eller opsigelser, så kan jeg forberede dig, eller jeg kan facilitere mødet. Min erfaring sikrer, at sådanne møder bliver håndteret med den nødvendige professionalisme, hvilket er afgørende for at bevare en god atmosfære, også under udfordrende forhold.

Lad mig hjælpe dig med at skabe en arbejdsplads, hvor ordentlighed ikke kun er mit slogan, men noget jeg praktiserer som en del af hverdagen.

Ved at samarbejde med mig får du en ligeværdig sparring og dialog, hvor jeg lytter til dine ønsker og behov. Du får også altid min ærlige mening og holdning til udfordringer og løsninger.

Personalehåndbog

Personalesager

MUS-samtaler

Medarbejdertilfredshed

Personalemøder

Arbejdspladsvurdering (APV)