Mine
ydelser

Effektivitet og omtanke

Workshops

Er du på udkig efter en løsning på de udfordringer,
som I står overfor?

Så er det måske på tide at tage del i min workshop. Du bør deltage, hvis du har svært ved at finde tid til at kikke dybt i driften på din arbejdsplads, eller hvis du har konkrete opgaver og problemer, som kræver at blive løst. Workshoppen er også en god mulighed, hvis du gerne vil udvikle dit team og få styr på arbejdsmiljøet.

Glæd dig til at trække i arbejdstøjet, for workshoppen er ikke bare et foredrag, Det er et arbejdende værksted, hvor du og dit team vil få hjælp og sparring til at arbejde med de udfordringer og problemstillinger, I står overfor på arbejdspladsen. Som facilitator vil jeg styre workshoppen og sikre, at al jeres viden og erfaring bliver aktiveret. Jeg vil udfordre og stille nysgerrige spørgsmål undervejs, så gode ideer kan videreudvikles og nye løsninger kan opstå.

Workshoppen er nogle timer eller en dag, hvor du og dit team vil arbejde ”på” klinikken, fremfor ”i” klinikken. Efter workshoppen vil du have en køreplan for, hvordan du kommer videre, samt en række konkrete redskaber, som kan anvendes med det samme.

Så tøv ikke med at tilmelde dig og dit team til workshoppen, og lad mig hjælpe jer til næste niveau i jeres udvikling.

Trivsel

Udvikling

Forandring

Samarbejde